Η ακαθόριστη οργάνωση hacker γνωστή κι ως Anonymoys δεν ξεκίνησε τις κατανεμημένες DDos attacks για την πλάκα της. Το κάνουν για να στείλουν ένα μήνυμα στην διοίκηση της κυβέρνησης Obama έτσι ώστε να αναγνωρίσουν τις επιθέσεις σαν δήλωση διαμαρτυρίας.

Η αίτηση, η οποία κατατέθηκε στην ιστοσελίδα του Λευκού Οίκου “We the People”,υποστηρίζει ότι η DDos “δεν είναι μορφή hacking για κανένα λόγο” και δεν είναι τίποτα παραπάνω στην πραγματικότητα από το να πατά το κουμπί refresh στον browser σου απλά σε μεγαλύτερη κλίμακα:

“ Αυτός ο τρόπος δεν διαφέρει σε τίποτα από μια καθιστική διαμαρτυρία. Αντί μια ομάδα ανθρώπων να κάθονται απ έξω από ένα κτίριο καταλαμβάνοντας το προαύλιο χώρο έχουν τον υπολογιστή τους και απλά καταλαμβάνουν ένα website καθιστώντας το αργό και και “ρίχνοντας” το για μικρο χρονικό διάστημα.”

Η αίτηση πηγαίνει κυρίως γι αυτούς που έχουν φυλακιστεί για τέτοιου είδους υποθέσεις με απαίτηση να αποφυλακιστούν άμεσα και να διαγραφεί από το ποινικό τους μητρώο η συμμετοχή σε τέτοιου είδους επιθέσεις.

Οι DDos attacks είναι από τις συνηθισμένες επιθέσεις των Anonymoys όταν αυτοί θέλουν να πουν κάτι. Οι οργάνωση χρησιμοποίησε αυτήν την τεχνική για να κατεβάσει κυβερνητικά site της Μεγάλης Βρετανίας ώστε να διαμαρτυρηθεί για την μεταχείριση του ιδρυτή των Wikileaks, Julian Assange, και κατά των επιθέσεων του Ισραήλ τον περασμένο Νοέμβρη.

Όχι ότι όλες οι επιθέσεις αποσκοπούν σε τέτοιους σοβαρούς λόγους, ωστόσο, και δεδομένου την έξαρση κυβερνοεπιθέσων σε αμερικάνικες τράπεζες που πιστεύεται ότι γίνονται από την Ιρανική κυβέρνηση μπορεί ανέλπιδα να κερδίσουν την συμπάθεια του Λευκού Οίκου.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το “We the People” έχει γίνει τελευταία ένα αγαπημένο forum για φάρσες και αστεία. Πρόσφατες αναφορές από τα site είναι να γίνει μια πραγματική ανοικοδόμηση του Death Star από το Star Wars και άλλη μια, να αλλάξει το σύστημα δικαιοσύνης της Αμερικής και να γίνει παρόμοιο με αυτό του Judge Dredd.

Η αναφορά πάντως δεν δείχνει ποιος αρχικά την έφτιαξε η αν εκπροσωπεί την δουλειά ενός οργανωμένου γκρουπ ή ένα άτομο. Αλλά στο κάτω κάτω είναι οι Anonymoys οπότε μπορείτε να το πιστέψετε ή όχι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.