H LG ανακοίνωσε πως θα δούμε το G3 UX, να έρχεται σε τηλέφωνα μικρής και μεσαίας κατηγορίας, όπως επίσης και στα Tablets. Αυτό θα γίνει με αναβάθμιση που θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στο έτος.

LG G3 UX

Το επίπεδο γραφικό περιβάλλον του LG G3, έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις από τότε που παρουσιάστηκε και πλέον έχει τρία «Best of the Best» βραβεία από τους κριτές του 2014 Red Dot Communication Design Awards.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε χαρακτηριστικά από τις ναυαρχίδες να περνάνε σε χαμηλότερα μοντέλα. Νωρίτερα μέσα στον χρόνο, είδαμε το Knock On να πηγαίνει και σε μικρότερα μοντέλα πέρα από το LG G2, αλλά για κάποιο λόγο όχι το LG Optimus G.

Μπορείτε να δείτε πως τα πηγαίνει το UX UI στο αναλυτικό review μας για το LG G3.

Πηγή | Via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

3 ΣΧΟΛΙΑ

    • Δεν έχουμε κάποια επίσημη ενημέρωση, πάντως αν θέλετε μπορούμε να κάνουμε ένα οδηγό για το πώς να περάσετε LG G3 ROM στο LG G2. Εγώ αυτή τρέχω τώρα και είναι εξαιρετική!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.