Μάθαμε πως κυκλοφόρησε το Microsoft Office για iPad, αλλά χρειάζεται συνδρομή στο Office 365 για να μπορείτε να κάνετε edit αρχεία. Από την αντίπερα όχθη, στο Android, το Microsoft Office έγινε εντελώς δωρεάν για οικιακή χρήση. Πριν η σουίτα κόστιζε $10 τον μήνα.

Microsoft-Office-2010-Professional

Δεν είναι όλα ρόδινα όμως, καθώς η εφαρμογή τρέχει μόνο σε smartphones και όχι σε tablets. Αν η εφαρμογή αναγνωρίσει πως τρέχει σε tablet, αρνείται να κάνει εγκατάσταση.  Αν έχετε όμως Phablet η δουλειά με το Word γίνεται πιο εύκολη. Αν έχετε ακόμα μεγαλύτερο Phablet (Call me Galaxy Mega, Xperia Z Ultra , LG  G Flex) τότε η εμπειρία είναι κοντά σε αυτή ενός tablet.

Η εφαρμογή έρχεται μαζί με το OneDrive και το SharePoint, υποστηρίζει επεξεργασία αρχείων από email και είναι σχεδιασμένο για να φαίνεται όσο καλύτερα γίνεται σε μικρότερες οθόνες. Α και μην ξεχάσουμε, έχει ενσωματωμένη μια φοβερή λειτουργία που ονομάζεται Resume Reading. Σύμφωνα με αυτή τη λειτουργία, αν ανοίξετε ένα αρχείο στο OneDrive, το διαβάσετε μέχρι ένα σημείο και το κλείσετε, αποθηκεύει το σημείο που είστε. Αν λοιπόν αργότερα θέλετε να συνεχίσετε το διάβασμα σας από το σπίτι, τότε το αρχείο θα ανοίξει στο σημείο που το αφήσατε, ακόμα και αν το κάνετε από άλλη συσκευή, όπως ο υπολογιστής σας!

Κατεβάστε το Office από εδώ

3 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.