Ας πάρουμε για παράδειγμα, ότι εργαζόμαστε σε ένα υπολογιστικό φύλλο Excel, ολοκληρώνουμε την εργασία μας και βεβαιωνόμαστε, ότι όλα τα στοιχεία είναι ακριβή και ότι όλα φαίνονται τέλεια. Τι συμβαίνει όμως αν μια διακοπή ρεύματος έρθει την πιο ακατάλληλη στιγμή; Αυτό το άρθρο έχει σαν σκοπό να απαντήσει ακριβώς σε αυτήν την ερώτηση.

word

Εάν κλείσετε κατά λάθος ένα έγγραφο του Office χωρίς να αποθηκεύσετε για οποιονδήποτε λόγο, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ότι θα ξεκινήσετε από το μηδέν. Υπάρχει ένας εύκολος τρόπος για να έχετε πίσω το αρχείο, χρησιμοποιώντας ένα εργαλείο ανάκτησης που είναι ενσωματωμένο ακριβώς στην εφαρμογή του Office που χρησιμοποιείτε.

Για παράδειγμα, χάσαμε ένα έγγραφο στο Word. Ανοίγουμε το εν λόγω έγγραφο και μετά πηγαίνουμε στο Αρχείο στη συνέχεια Πληροφορίες και τέλος στο Διαχείριση Εγγράφου και πιέζουμε στο dropdown ανάκτηση μη αποθηκευμένου εγγράφου. Στο παράθυρο που θα μας ανοίξει θα μας προβάλλει το έγγραφο το ανοίγουμε και στη συνέχεια αφού επιστρέψει το κείμενο, αποθηκεύουμε εκ νέου το έγγραφό μας.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Για την ανάκτηση μη αποθηκευμένου εγγράφου αναφέρετε : Ανοίγουμε το εν λόγω έγγραφο και μετά πηγαίνουμε στο Αρχείο …. Πως να ανοίξω το μη αποθηκευμένο έγγραφο αφού δεν υπάρχει;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.