Την περασμένη εβδομάδα σας είπαμε ότι οι τυχεροί  στον Καναδά είναι σε θέση να κατεβάσουν την εφαρμογή Pages Manager για το iPhone από το iTunes App Store. Τώρα ήρθε η σειρά της ΗΠΑ για λίγη αγορά λογισμικού και αν έχετε μια σελίδα στο Facebook, ή είστε διαχειριστής, αυτό το app θα πρέπει σίγουρα να είναι σε must-have λίστα σας!

Με κεντρική ιδέα το Facebook app ,  το Pages Manager σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε (ακόμη και)  πολλές σελίδες, σαν μία. Μπορείτε επίσης να δημοσιεύσετε νέες ενημερώσεις και τις φωτογραφίες σας, σαν σελίδα, να ειδοποιηθείτε για νέες δραστηριότητες στη σελίδα σας, όταν αυτό συμβεί. Μετά να σχολιάσει, ενώ βρίσκεστε εν κινήσει, και να διαχειριστείτε όλες τις σελίδες σας στο Facebook από μια εφαρμογή. Για να κατεβάσετε την εφαρμογή, απλώς ακολουθήστε το σύνδεσμο πηγής κάτω ή αναζητήστε την στο iTunes.

itunes

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.