Μετά τα όσα έγιναν με το Galaxy Note 7 της Samsung, οι φήμες έχουν στραφεί πλέον στην επόμενη ναυαρχίδα της εταιρείας, το Galaxy S8. Οι τελευταίες πληροφορίες, οι οποίες προέρχονται από αλυσίδα εφοδιασμού της Samsung, θέλουν να αλλάξουν λίγο την ιδέα που επικρατεί, λέγοντας ότι η Samsung θα παρουσιάσει το Samsung Galaxy S8 με οθόνη 2K.

samsung_s7_edge_2

Αυτή η φήμη έρχεται σε αντίθεση με προηγούμενες αναφορές που έλεγαν ότι η Samsung θα στραφεί σε οθόνες UHD (2160×3840) για να δώσει μεγαλύτερη ώθηση στο VR.  Φυσικά, χρησιμοποιώντας μια οθόνη με τόσο υψηλή ανάλυση, θα είχε αντίκτυπο στην μπαταρία της συσκευής, έτσι μπορούμε να πούμε πως θα είναι αποδεκτό να παραμείνει σε 2K οθόνες για ακόμη ένα έτος.

Η αλυσίδα εφοδιασμού αναφέρει επίσης ότι κανένας κατασκευαστής εξαρτημάτων δεν έχει λάβει παραγγελία για μέρη που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως home button στην συσκευή. Αυτό φαίνεται να δείχνει ότι το τηλέφωνο θα μπορούσε να έχει μια πλήρης γυάλινη πρόσοψη, με τον σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων τεχνολογίας υπερήχων της Qualcomm.

Ως συνήθως με μια φήμη σαν αυτή, προτείνουμε να είστε επιφυλακτικοί μέχρι να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες.

ΜΕΣΩPhoneArena
ΠΗΓΗWeibo
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΈνα εκατομμύριο πωλήσεις για το Moto Z!
Επόμενο άρθρο11.11 Sales Storm από το GearBest με δυνατές προσφορές
Hello Techmaniacs... Δημήτρης εδώ, ο Junior!!! Από μικρή ηλικία, θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει μια ξεχωριστή άνεση με οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή. Τώρα είμαι 18 ετών, και είμαι έτοιμος να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα σπουδάζοντας πληροφορική! Η αλήθεια είναι ότι η αδυναμία μου είναι οι mobile συσκευές και ειδικότερα αυτές που τρέχουν Android, αλλά νομίζω πως όλοι έχουμε τα κολλήματα μας. Αυτό είναι αρκετά σεβαστό, αρκεί να μην τα επιβάλουμε και στους άλλους... ;)

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ