Λίγο καιρό πριν είχε ακουστεί η φήμη ότι ετοιμάζεται μια ταινία για τη ζωή του Steve Jobs με πρωταγωνιστή το πολύ γνωστό ηθοποιό Ashton Kutcher, μια φωτογραφία που ήρθε στο φως της δημοσιότητας δείχνει ότι τελικά ετοιμάζεται ταινία με τη τη ζωή του Steve Jobs και πρωταγωνιστή τον Ashton Kutcher.


Συγκεκριμένα μια φωτογραφία που διέρρευσε δείχνει τον διάσημο ηθοποιό να είναι ντυμένος όπως ο Steve Jobs όταν ήταν να κάνει επίσημες παρουσιάσεις και φόραγε το πασίγνωστο πια μαύρο ζιβάγκο και το τζιν με τα αθλητικά παπούτσια.

Η ταινία αυτή δεν έχει σχέση με την επίσημη βιογραφία του Steve Jobs και πρόκειται για μια ανεξάρτητη ταινία που βασίσετε στα πρώτα βήματα του Steve Jobs, η ταινία θα λέγεται Jobs: Get Involved και θα εξιστορεί τα πρώτα βήματα του Steve Jobs και τη δημιουργία της Apple και την απόκτηση της Pixar.

Να θυμίσουμε ότι εκτός από αυτή τη ταινία η Sony ετοιμάζει ακόμα μια ταινία για το Steve Jobs η οποία θα βασίζεται όμως στην επίσημη βιογραφία του Walter Isaacson στην οποία η Sony έχει εξαγοράζει τα πνευματικά δικαιώματα.

 

via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.