Skype_LogoΤο Skype έβγαλε νέα αναβάθμιση για την εφαρμογή για τα WP8 με καινούρια features. Η νέα αυτή έκδοση, με α.α 2.4.0.108, φέρνει τη δυνατότητα βιντεοκλήσεων, με την μπροστινή ή με την πίσω κάμερα, σε ανάλυση HD, ενώ πλέον υπάρχει και η δυνατότητα προβολής του videoείτε σε landscape είτε σε portrait προσανατολισμό.

Επίσης , με αυτό το update διορθώθηκαν τα προβλήματα  που παρουσίαζε η εφαρμογή, όπως ο συγχρονισμός και η ενσωμάτωση του Skype με τις επαφές και τα μηνύματα ή σε αρκετές περιπτώσεις ακόμα και η πλήρης αδυναμία της εφαρμογής να λειτουργήσει στο background. Η εταιρία υποστηρίζει ότι πλέον η εφαρμογή θα “τρέχει” όπως πρέπει, με τον χρήστη να λαμβάνει ειδοποιήσεις για κλήσεις και μηνύματα μέσω της υπηρεσίας ακόμα και όταν η εφαρμογή δεν είναι ανοιχτή!!

Δυστυχώς δεν υπάρχουν λειτουργίες που είναι διαθέσιμες σε άλλες πλατφόρμες, όπως τα μηνύματα video στην εφαρμογή για iOS. Ελπίζουμε τώρα που “έφτιαξε” η εφαρμογή, να βγάλουν σύντομα ένα update με τις νέες λειτουργίες που λείπουν, και για τα Windows Phone και για το Android, ώστε να είναι όλες οι εφαρμογές στο ίδιο επίπεδο.

Την εφαρμογή μπορείτε να βρείτε εδώ

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.