Η πανδημία του κορωνοϊού έχει αναγκάσει τους πάντες να μένουν σπίτι. Πολλοί πλέον εργάζονται από το σπίτι και αυτό έχει γίνει αφορμή να γνωρίσουν τρομερή άνθιση υπηρεσίες βιντεοκλήσεων και πραγματοποιήσης online meeting, όπως το Zoom. Επιπλέον, το Skype είναι μία καλή εναλλακτική και πρόσφατα διέθεσε ένα νέο χαρακτηριστικό, το “Meet Now”.

Το Zoom δεν απαιτεί εγγραφή για να το χρησιμοποιήσεις, αρκεί να έχεις τον client, το ID του meeting, και τον κωδικό πρόσβασης σε αυτό. Κάπως έτσι λειτουργεί και το Meet Now του Skype.

Ωστόσο, το χαρακτηριστικό αυτό διαφέρει σε ένα βασικό σημείο, σε σύγκριση πάντα με τον τρόπο λειτουργίας του Zoom, δεν απαιτεί καν ο χρήστης να έχει το Skype εγκατεστημένο. Επίσης, ακόμα και ο host του meeting δεν χρειάζεται να έχει λογαριασμό στην υπηρεσία.

Όποιος θέλει, μπαίνει απλά σε αυτήν τη σελίδα, πατάει το κουμπί “Create a free meeting” και μετά το “Start call”. Όταν του ζητηθεί να κάνει σύνδεση ή να δημιουργήσει λογαριασμό, μπορεί να απλά να πατήσει το “Join as guest”. Από εκεί και πέρα, στέλνει τον σύνδεσμο με οποιονδήποτε θέλει να καλέσει στο meeting και πραγματοποιούν τη συνάντηση μέσω browser, με κείμενο, φωνή, και εικόνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.