Η Samsung είναι πλέον η μεγαλύτερη φίρμα σε έσοδα στα είδη τεχνολογίας στην αγορά. Αποφάσισε λοιπόν να αυξήσει την τιμή των επεξεργαστών που δίνει στην Apple κατά 20%. Την πληροφορία έδωσε άτομο που γνωρίζει τις διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο γιγάντων τεχνολογίας.

“Η Samsung Electronics πρόσφατα ζήτησε από την Apple μια σημαντική αύξηση στην του επεξεργαστή.”Το άτομο που έκανε αυτές τις δηλώσεις αναφέρει στην αναφορά του επίσης: “Η Apple αρχικά δεν ενέκρινε την αύξηση, αλλά μη βρίσκοντας άλλο προμηθευτή, την δέχθηκε.”

Όπως αναφέρει το ίδιο άτομο, η διαφορά στη τιμή έχει ήδη αρχίσει να φαίνεται στα προϊόντα.

Σύμφωνα με την αναφορά, η Apple αγοράζει όλους τους επεξεργαστές για τα iPhone και iPad από την Samsung με τα κέρδη για την δεύτερη να είναι 130 εκατομμύρια για το περασμένο έτος, και πάνω από 200 εκατομμύρια για το τρέχων έτος.

Επίσης η Samsung έχει συμβόλαιο για να παρέχει hardware στην Apple μέχρι το 2014.

Οι δύο κολοσσοί αρνήθηκαν να σχολιάσουν τις πληροφορίες μέχρι στιγμής.

Πηγή: WSJ

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.