Τις τελευταίες εβδομάδες, έχουν εμφανιστεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αρκετές αναφορές από χρήστες iPhone που ισχυρίζονται ότι το ξυπνητήρι τους δεν αναπαράγει ήχο, όπως θα έπρεπε. Η Apple επιβεβαίωσε έκτοτε ότι γνωρίζει αυτό το πρόβλημα και λέει ότι εργάζεται για τη διόρθωσή του.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ορισμένοι χρήστες διαπίστωσαν ότι το πρόβλημα σχετίζεται με το Attention Aware του iPhone. Αυτή η λειτουργία είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε αν κοιτάτε τη συσκευή σας, να μειώνεται η ένταση του ήχου των ειδοποιήσεών σας.

Οι χρήστες εικάζουν ότι η λειτουργία Attention Aware ανιχνεύει λανθασμένα κίνηση και μειώνει την ένταση των ξυπνητηριών, ακόμη και όταν ο χρήστης του iPhone κοιμάται. Η Apple δεν έχει επιβεβαιώσει αν αυτό είναι όντως η αιτία του προβλήματος.

Για να απενεργοποιήσετε το Attention Aware – σε μία προσπάθεια να λύσετε το πρόβλημα με τα ξυπνητήρια, έως την κυκλοφορία ενός fix – ανοίξτε τις ρυθμίσεις, πατήστε Face ID & Passcode, και από εκεί απενεργοποιήστε το Attention Aware Features.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.