Μία από τις κορυφαίες τηλεοπτικές σειρές των τελευταίων ετών, το Game of Thrones, φαίνεται ότι θα κερδίσει με ευκολία τη θλιβερή πρωτιά του πιο πειρατικού show για το 2012, βυθίζοντας σε μαύρες σκέψεις τους ιθύνοντες του δικτύου HBO.

Συγκεκριμένα, η BigChampagne, εταιρία που μετρά στατιστικά στοιχεία για το BitTorrent, αναφέρει ότι από την 1η Απριλίου (πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου) μέχρι σήμερα έχει κατέβει περισσότερες από 25 εκατ. φορές, με κορυφή το επεισόδιο της 30 Απριλίου, που κατέβηκε 2.5 εκατ. φορές μέσα σε μία μόνο ημέρα!

 

Το αποτέλεσμα της έρευνας δεν προκαλεί μεγάλη έκπληξη, αφού πέρυσι η πρώτη σεζόν του Game of Thrones ήρθε δεύτερη στη σχετική λίστα (πίσω από το Dexter) και γενικότερα το κοινό περιμένει με ανυπομονησία τα νέα επεισόδια.

Αυτή η ζήτηση του κοινού δεν έχει βρει την απαιτούμενη ανταπόκριση από την HBO, καθώς πέρα από το κοινό στις ΗΠΑ, τα επεισόδια δεν είναι διαθέσιμα online σε καμία άλλη υπηρεσία παγκοσμίως (π.χ. το iTunes διαθέτει μόνο τον 1ο κύκλο), επομένως, είναι φυσιολογικό οι κάτοικοι εκτός ΗΠΑ να σπεύδουν στα torrent sites.

Τέλος, σε ό,τι αφορά την πρωτιά στην λίστα των πειρατικών τηλεοπτικών show, θα πρέπει να περιμένουμε και τα υπόλοιπα βαριά χαρτιά…

 

via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.