Η μέρα για την οποία περίμεναν εναγωνίως όλοι οι οπαδοί της δημοφιλούς σειράς Game of Thrones, επιτέλους έφθασε. Μόλις εχθές, στο HBO, έκανε πρεμιέρα ο έβδομος κύκλος της σειράς και μόλις σήμερα δημοσιεύθηκε το trailer του επόμενου επεισοδίου. Σε περίπτωση που δεν ήταν ξεκάθαρο από την χθεσινή πρεμιέρα, να αναφέρουμε ότι όλοι ετοιμάζονται για πόλεμο.

Ο Jon Snow προσπαθεί να μετατρέψει τον βορρά σε μια δύναμη, ικανή να αντιμετωπίσει κάθε απειλή που προέρχεται από το νότο. Η Cersei αναζητά νέους συμμάχους που θα την βοηθήσουν να εξασφαλίσει το θρόνο. Εν συντομία, το πρώτο επεισόδιο μας τοποθέτησε και το δεύτερο υπόσχεται να μας δείξει τις κινήσεις του καθενός στοιχείου που συνιστά την πλοκή. Το trailer επίσης μας λέει, ότι η Daenerys και ο μεγάλος στρατός της έχει ήδη φθάσει. Η Cersei θα έχει έναν λόγο να φοβάται, δεδομένου ότι το Dragonstone βρίσκεται αρκετά κοντά. Και φαίνεται ότι η Daenerys είναι έτοιμη για πόλεμο.

Το Stormborn κάνει ντεμπούτο την επόμενη Κυριακή στο HBO.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.