Ενημέρωση 6/6/2020: Στάλθηκαν όλες οι άδειες.

Τα τελευταία χρόνια, οι υπηρεσίες debrid έχουν γνωρίσει μεγάλη άνθηση, καθώς σου επιτρέπουν να κατεβάζεις περιεχόμενο μέσα από μια συνδρομή. Το Mega-debrid.eu είναι μια από αυτές και αν θέλετε την άποψή μας, είναι η καλύτερη αυτή τη στιγμή για πολλούς οι οποίοι ακολουθούν παρακάτω. Το κυριότερο, υποστηρίζει το easybytez.com στο οποίο ανεβαίνει όλο το περιεχόμενο από ελληνικές ιστοσελίδες.

Βασικά στο easybytez θα βρεις τα πάντα. Η υπηρεσία σου δίνει τη δυνατότητα δηλαδή, να ρίχνεις στον downloader τους ένα ή πολλαπλά links του easybytez και να σου προσφέρει έναν σύνδεσμο στη συνέχεια από όπου μπορείς να κατεβάσεις το αρχείο, χωρίς να έχεις πληρώσει το easybytez. Επιπλέον το traffic είναι απεριόριστο, αν και έχει κόφτη στα 150GB την ημέρα.

Το καλύτερο όμως είναι ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία για το κατέβασμα torrents χωρίς αφήνεις το PC ανοιχτό. Πιο συγκεκριμένα, το Mega-Debrid.eu θα κατεβάσει το torrent σου και θα το ανεβάσει μόνο του στο 1fichier.com, δίνοντάς σου ένα link από αυτόν τον hoster το οποίο στη συνέχεια μπορείς να το κατεβάσεις μέσω της υπηρεσίας ή να το streamαρεις. Κάτι τέτοιο έχει πολλά οφέλη:

  • Δεν αφήνεις ανοιχτό το PC σου μέχρι να ολοκληρωθεί το κατέβασμα
  • Δεν φαίνεται η IP σου, καθώς η υπηρεσία κατεβάζει το torrents για εσένα
  • Μπορείς να προβείς στο streaming του αρχείου, χωρίς να το κατεβάσεις στο PC.

Όπως βλέπεις στο screenshot από κάτω, μόλις προσθέσαμε ένα επεισόδιο του masterchief Australia. Το torrent μόλις κατέβει, η υπηρεσία θα μας προσφέρει ένα link του αρχείου στο 1fichier.com, με το οποίο μπορούμε να το κατεβάσουμε μέσω της υπηρεσίας ή να το κάνουμε streaming χωρίς να κατέβει.

Streaming

Τώρα, έχοντας ολοκληρωθεί το download του αρχείου, μας δόθηκε ο σύνδεσμος όπως φαίνεται στην εικόνα.

Πιέζουμε πάνω στο αρχείο (στο link) και μας πηγαίνει απευθείας στον downloader. Από εκεί πιέζουμε το unrestrict link και εμφανίζεται το αρχείο από κάτω, όπως φαίνεται στην εικόνα. Από εκεί μπορούμε είτε να το κατεβάσουμε πιέζοντας το βέλος, είτε να το κάνουμε streaming χωρίς να το κατεβάσουμε, πιέζοντας το πλήκτρο του φιλμ όπως φαίνεται στην εικόνα.

Μόλις το κάνεις, η υπηρεσία θα δημιουργήσει ένα μικρό αρχείο, το οποίο θα κατέβει στο PC σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να το βάλεις στο VLC Player και αμέσως θα ξεκινήσει το streaming. Ανοίγουμε τον VLC Player, πηγαίνουμε στο Media και στη συνέχεια Open File και ανοίγουμε το αρχείο που κατέβασε η υπηρεσία.

H υπηρεσία είναι αρκετά φθηνή, με την τιμή να ξεκινά από τα 4 ευρώ για 30 ημέρες. Για 9 ευρώ, αποκτάς 90 ημέρες και με 16 ευρώ, 180 ημέρες συνδρομής.

 

Το techmaniacs.gr σου δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσεις 2 συνδρομές για 30 ημέρες εντελώς δωρεάν, απλά γράφοντας ένα σχόλιο ακριβώς από κάτω με ένα έγκυρο email. Οι άδειες θα δοθούν εντελώς τυχαία την Παρασκευή. 

Ευχαριστούμε θερμά το Mega-debrid.eu για τις άδειες

 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

11 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.