Σίγουρα, έχουμε δει πολλές φωτογραφίες να διαρέουν που έδειχναν το iPad mini , αλλά αυτό που αποτυπώνεται σε όλες αυτές τελιά φαίνεται πως δεν ήταν όσο αληθινές θα θέλαμε. Πρώτα υπήρχαν ερωτήσεις σχετικά με το πόσο μεγάλο θα είναι το νέο dock και έχουμε δει επίσης κάποια σύγχυση για το αν ή όχι η Apple θα αντιγράψει το Nexus 7 της Google και αφαιρέσει την πίσω κάμερα. Λοιπόν, μερικές νέες φωτογραφίες που υποτίθεται ότι είναι το iPad mini έχουν προκύψει, και αν αυτό που δείχνουν είναι πραγματικά το τελικό προιόν μπορεί να έχουμε μερικές απαντήσεις.

Μπορείτε να δείτε εύκολα τη μικρότερη υποδοχή dock, παρά το γεγονός ότι το ζήτημα θεωρήταν λήξαν, σε συνδυασμό με την παρουσία κάμερας πίσω.

Δεν είμαστε σίγουροι παρά μόνο όταν η Apple παρουσιάσει επίσημα το iPad mini. Αρχικά, φαινόταν πιθανό ότι η ταμπλέτα θα κάνει το ντεμπούτο του μαζί με το iPhone 5, αλλά υπάρχει επίσης η πιθανότητα ότι η Apple θα κάνει την παρουσίαση λιγο αργότερα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.