Φήμες: Από τον Οκτώβριο διαθέσιμο το iPad mini;Η φημολογία για το μικρό iPad ήταν καταιγιστική μέχρι πρότινος και μάλιστα οι φήμες είχαν ξεκινήσει πριν καν εμφανιστεί το νέο iPad 3ης γενιάς. Όπως και να ‘χει, τώρα μέσω νέων πηγών, μαθαίνουμε ότι η Apple ετοιμάζει ένα iPad μικρότερων διαστάσεων με οθόνη Retina 7 ιντσών, το οποίο θα εμφανιστεί τον Οκτώβριο και θα τιμολογείται περίπου στα 200-250 δολάρια.
Αυτή η επιθετική τιμολογιακή πολιτική για το συγκεκριμένο προϊόν της Apple, θεωρείται μια πραγματικά έξυπνη κίνηση από την γνωστή εταιρία, καθώς δεν θα αφήσει κανένα απολύτως περιθώριο στους ανταγωνιστές.

Οι πηγές που επικαλούνται τα σχετικά με τα τεκταινόμενα για το μικρό tablet της Apple, κάνουν λόγο πως η συσκευή που θα δημιουργηθεί θα είναι ολόιδια με το iPad 9.7 ιντσών, με μοναδική διαφορά στο μέγεθος. Αν αναλογιστούμε πως η ίδια τεχνολογία οθόνης που χρησιμοποιείται και στο iPhone θα ενσωματωθεί και στο μικρό αυτό iPad, τότε μιλάμε για πραγματικά άριστα αποτελέσματα όσον αφορά την ποιότητα εικόνας. Ακόμη, η χωρητικότητά του δεν θα ξεπερνά τα 8GB και η τιμή του πραγματικά είναι τόσο χαμηλή που μας θέτει το εξής ερώτημα: όταν το iPad ξεκινά με τέτοια τιμή, ποιος θα διαλέξει το iPod που έχει αρχική τιμή πώλησης στα 199 δολάρια;

Όλα αυτά αποτελούν απλή φημολογία και τίποτα παραπάνω, αλλά κανείς δεν μπορεί να είναι βέβαιος πως θα πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο ή όχι.

[via]

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.