Λίγες μέρες πριν την επίσημη παρουσίαση του Samsung Galaxy S III υπήρχε μια φήμη που έλεγε ότι η LG ετοιμάζει το μεγάλο αντίπαλο του SGS III που θα βασίζεται στον επεξεργαστή Krait της Qualcomm.

Η φήμες αυτές αναζωπυρώθηκαν πριν λίγο αφού μια φωτογραφία που “διέρρευσε” κάνει λόγο για ένα νέο κινητό που ετοιμάζει η LG με τεχνικά χαρακτηριστικά πέρα από την φαντασία με τη κωδική ονομασία LS970. Συγκεκριμένα οι φήμες λένε ότι θα έχει όντως επεξεργαστή από την Qualcomm αλλά όχι το Dual Core Krait αλλά τον Quad Core Krait που θα είναι χρονισμένος στα 1.5GHz και προοριζόταν κυρίως για tablets.

Εκτός του επεξεργαστή υπάρχουν πληροφορίες που λένε ότι το LG LS970 θα έχει μνήμη RAM 2GB, οθόνη 4.67 ιντσών με ανάλυση 1280×768 pixels και οπίσθια κάμερα 13MP! Η GPU του LG LS970 λέγεται ότι θα είναι η Adreni 320 και ότι θα έχει μπαταρία της τάξεως των 2100 mAh και ενσωματωμένη μνήμη 16GB.

Αν τελικά όλες αυτές οι φήμες ισχύουν τότε μιλάμε για ένα κινητό που πραγματικά είναι πανίσχυρο και θα αποτελέσει την πρώτη επιλογή όλων αυτών που απογοητεύτηκαν από το Samsung Galaxy S III.

 

VIA

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.