Κατά τη διάρκεια του προηγούμενου μήνα, είχαμε την ευκαιρία να δούμε πολλά στοιχεία που δόθηκαν για το επερχόμενο iPhone 5, που δείχνουν  τη κατασκευή του, προκειμένου να υποστηρίξει μια μεγαλύτερη οθόνη με υψηλότερη αναλογία. Έχουμε δει, επίσης, μερικές σχέδια που φιλοδοξούν να αποκαλύψουν τις ακριβείς μετρήσεις της συσκευής, αλλά έλειπαν οι ακριβείς πληροφορίες. Μια νέα διαρροή απόπειρει να διορθώσει αυτή την κατάσταση, ισχυριζόμενη ότι το iPhone 5 θα είναι μόλις 7,60 χιλιοστά πάχος.

Αυτή η νέα μορφή έρχεται με υπόθεση του κατασκευαστή. Έχουμε ακούσει γνωστές εταιρείες κατά το παρελθόν που έχουν ακριβείς πληροφορίες εκ των προτέρων. Στην περίπτωση αυτή, η πηγή υποστηρίζει πως έχει τα στοιχεία αυτά είναι ακριβή και προφανώς ήδη δεσμεύονται να προωθήσουν την παραγωγή των νέων θηκών για τη νέα συσκευή.

Δεδομένου ότι το iPhone 4S είναι 9,3 χιλιοστά, που θα κάνει το iPhone 5 σχεδόν το 20% λεπτότερο από τον προκάτοχό του, μια μορφη αδυνατίσματος σημαντική θα λέγαμε.Γνωρίζουμε ότι πολλοί από σας δεν θέλετε οπωσδήποτε ένα σούπερ-λεπτό smartphone, αλλά ίσως το  προστιθέμενο μήκος που έρχεται στο iPhone 5 θα αντισταθμίσει αυτή την αλλαγή, βοηθώντας να αισθάνονται τη συσκευή ακόμα άνετα στο χέρι.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.