Σύμφωνα με τη Vodafone το Samsung Galaxy S III είναι το Android κινητό με της μεγαλύτερες προ πωλήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο στην ιστορία της εταιρείας.

Η είδηση βέβαια δεν μας προκαλεί έκπληξη αφού το Samsung Galaxy S III είναι ένα κινητό που οι fans του Android το περίμεναν πως και πως εδώ και καιρό.

Η Vodafone πιστεύει ότι παρά τη μεγάλη απαίτηση που υπάρχει για το κινητό θα καταφέρουν να καλύψουν της ανάγκες των καταναλωτών χωρίς κανένα πρόβλημα αλλά προειδοποιούν ότι κάποια μοντέλα όπως η έκδοση με τα 32GB υπάρχει σε περιορισμένη διαθεσιμότητα.

Εκτός από τη μεγάλη Βρετανία το Samsung Galaxy S III σαρώνει στις προ πωλήσεις παγκόσμιος και μέχρι τώρα έχει ξεπεράσει τα 9 εκατομμύρια παραγγελίες.

Το Samsung Galaxy S III αναμένεται στη χώρα μας μέσα στον Ιούνιο με τιμή γύρω στα 669 ευρώ που πιστεύουμε ότι πέσει σύντομα, ενώ μπορεί να το προμηθευτεί κάποιος απο το Amazon στην τιμή των 588 ευρω.

[ Via ]

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.