Το Samsung Galaxy S7 και το Galaxy S7 Edge, είναι ίσως οι πιο αναμενόμενες συσκευές της χρονιάς. Η αναμονή όμως σήμερα τελειώνει, καθώς η MWC 2016 ξεκινάει και είμαστε μόλις λίγες ώρες μακριά από την ανακοίνωση τους. Οι φήμες και οι διαρροές φέτος έχουν αποκαλύψει σχεδόν τα πάντα για τις δύο συσκευές. Η Samsung όμως κάθε χρόνο κρύβει κάτι πολύ καλά ώστε να μας εκπλήξει. Είμαστε λοιπόν σίγουροι πως θα τα καταφέρει και φέτος.

galaxy-s7-launch-upacked-2016

Όπως κάθε χρόνο, σας ετοιμάσαμε το livestream της παρουσίασης για να δούμε παρέα την ανακοίνωση τους, ενώ θα υπάρχει και chat για να σχολιάζουμε τα όσα βλέπουμε και να συζητάμε! Είστε έτοιμοι;

Η παρουσίαση ξεκινάει σήμερα Κυριακή 21 Φεβρουαρίου και ώρα 20:00!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροBlackBerry: Το δεύτερο Android τηλέφωνο της εταιρείας θα παρουσιαστεί στην MWC 2016
Επόμενο άρθροSony Xperia PP10: Διαρρέει λίγο πριν την MWC 2016
Hello Techmaniacs... Δημήτρης εδώ, ο Junior!!! Από μικρή ηλικία, θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει μια ξεχωριστή άνεση με οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή. Τώρα είμαι 18 ετών, και είμαι έτοιμος να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα σπουδάζοντας πληροφορική! Η αλήθεια είναι ότι η αδυναμία μου είναι οι mobile συσκευές και ειδικότερα αυτές που τρέχουν Android, αλλά νομίζω πως όλοι έχουμε τα κολλήματα μας. Αυτό είναι αρκετά σεβαστό, αρκεί να μην τα επιβάλουμε και στους άλλους... ;)

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ