Η Samsung σχεδιάζει να ανακοινώσει κάτι καινούριο αύριο. Η εταιρεία έστειλε προσκλήσεις για μια εκδήλωση που πρόκειται να λάβει χώρα στην Νέα Υόρκη στις 2 Ιουνίου, όπου “θα βιώσουμε πώς οι συσκευές της Samsung εργάζονται μαζί για να δημιουργήσουν ένα Γαλαξία με δυνατότητας”.

Samsung-Event-Invite-368x540

“Go Move Explore and Create with Galaxy”, είναι το σλόγκαν του teaser και δεδομένου ότι αυτό δεν είναι ένα Unpacked event, είμαστε αρκετά βέβαιοι ότι δεν θα υπάρξουν νέα smartphones για να δούμε. Η Samsung θα ανακοινώσει κατά πάσα πιθανότητα το νέο Gear Fit 2, το οποίο θα αποτελεί ένα νέας γενιάς activity tracker, που θα έρθει να αντικαταστήσει το πρώτο Gear Fit που είχε κυκλοφόρησε το 2014.

Samsung-Gear-Fit-2

Παράλληλα με το Gear Fit 2, η Samsung θα μπορούσε επίσης να ανακοινώσει ένα νέο ζευγάρι ακουστικών Bluetooth που θα ελέγχονται με την αφή και θα ονομάζονται Gear IconX. Λέγεται ότι αυτά θα είναι ανθεκτικά στη σκόνη και το νερό και θα διαθέτουν 4 GB εσωτερική μνήμη.

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροDark Souls Easter Egg στο The Witcher 3: Blood and Wine!
Επόμενο άρθροΤο ZTE E8TL, το φθηνότερο 4G Tablet της αγοράς με οθόνη 8’’, αποκλειστικά στον ΓΕΡΜΑΝΟ
Hello Techmaniacs... Δημήτρης εδώ, ο Junior!!! Από μικρή ηλικία, θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει μια ξεχωριστή άνεση με οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή. Τώρα είμαι 18 ετών, και είμαι έτοιμος να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα σπουδάζοντας πληροφορική! Η αλήθεια είναι ότι η αδυναμία μου είναι οι mobile συσκευές και ειδικότερα αυτές που τρέχουν Android, αλλά νομίζω πως όλοι έχουμε τα κολλήματα μας. Αυτό είναι αρκετά σεβαστό, αρκεί να μην τα επιβάλουμε και στους άλλους... ;)

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ