Η Samsung ανακοίνωσε δύο ολοκαίνουργιες wearable συσκευές που στοχεύουν άτομα που τους αρέσει η γυμναστική και ο αθλητισμός. Όπως ήταν αναμενόμενο, οι δύο αυτές συσκευές είναι το Samsung Gear Fit 2 και τα Samsung Gear IconX.

Samsung-Gear-Fit-2

Το νέο Gear Fit 2 φέρνει πιο εργονομικό σχεδιασμό από τον προκάτοχο του, ενώ διαθέτει και ενσωματωμένο αισθητήρα GPS. Το νέο activity tracker έρχεται με κυρτή Super AMOLED οθόνη 1,5 ιντσών με 216×432 pixels ανάλυση και ακριβώς όπως και ο προκάτοχός του, ενσωματώνει έναν αισθητήρα καρδιακών παλμών. Η συσκευή μπορεί να λειτουργήσει ως αυτόνομο music player και τροφοδοτείται από έναν επεξεργαστή δύο πυρήνων στα 1 GHz με 512MB RAM και 4GB εσωτερική μνήμη, με την μπαταρία του να είναι στα 200mAh. Επιπλέον, είναι ανθεκτικό στη σκόνη και αδιάβροχο με IP68 πιστοποίηση, ώστε να αντέχει έως και 30 λεπτά μέσα σε έως 1,5 μέτρο νερό.

Το Gear Fit 2 τρέχει Tizen OS και είναι συμβατό με smartphones που έχουν τουλάχιστον 1,5 GB RAM και τρέχουν Android 4.4 ή νεότερη έκδοση. Οι χρήστες θα είναι σε θέση να συγχρονίσουν δεδομένα, όπως βήματα, απόσταση, θερμίδες, κλπ μέσω του S Health ή “άλλες επιλεγμένες εφαρμογές fitness”.

Η συσκευή θα κυκλοφορήσει σε μαύρο, μπλε και ροζ, αλλά και σε δύο μεγέθη, μικρό (για τους καρπούς μεταξύ 125 και 170 χιλιοστών), και μεγάλο (για καρπούς μεταξύ 155 και 210χιλιοστών).

Samsung-Gear-IconX

Όσο για τα Gear IconX, αυτά είναι ασύρματα ακουστικά ψείρες που μπορούν επίσης να παρακολουθήσουν δεδομένα φυσικής κατάστασης, όπως απόσταση, ταχύτητα, καρδιακούς παλμούς και θερμίδες που καίγονται, τα οποία συγχρονίζει με το S Health της Samsung μέσω Bluetooth. Τα ακουστικά Gear IconX ενεργοποιούνται απλά με την τοποθέτησή τους στα αυτιά μας και διαθέτουν φωνητικές πληροφορίες σχετικά με την πρόοδο μας στην προπόνηση. Τα Gear IconX μπορούν να χρησιμοποιηθούν κι ως αυτόνομο music player, αφού προσφέρουν 4GB εσωτερικής μνήμης για την αποθήκευση έως και 1000 τραγουδιών. Είναι ανθεκτικά στο νερό και θα γίνουν διαθέσιμα σε μαύρο, μπλε και λευκό.

Samsung-Gear-IconX-r

Η Samsung θα κυκλοφορήσει το Gear Fit 2 στις 10 Ιουνίου στις ΗΠΑ με τιμές που ξεκινούν από τα $179,99. Τα ακουστικά Gear IconX θα κυκλοφορήσουν κάποια στιγμή το επόμενο τρίμηνο και η τιμή τους είναι άγνωστη προς το παρών.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.