Μια νέα teaser εικόνα φαίνεται να διέρρευσε στο διαδίκτυο αποκαλύπτοντας πως το επερχόμενο Lenovo Moto Z θα έρθει με 10x οπτικό zoom. Αυτή η δυνατότητα ίσως γίνει δυνατή με ένα από τα ειδικά καπάκια που ετοιμάζει η εταιρεία για την συσκευή. Στην παρακάτω εικόνα υπάρχει γραμμένο στα Κινέζικα ένα ποίημα το οποίο αν το μεταφράσουμε, σε ένα σημείο, αυτήν την πληροφορία.

Moto-Z-10X-optical-zoom-Camera

Επιπλέον γράφει πως έχει 16 μαγνητικά σημεία, εννοώντας μάλλον τα pins που διαθέτει για να κουμπώνουν τα ειδικά καπάκια.

Moto-Z-Slim-metallic-build

Μια άλλη teaser εικόνα δείχνει σε πλάγια όψη την συσκευή και οι χρωματισμοί που φαίνονται παραπέμπουν σε Silver, Gold και Rose Gold χρωματικές επιλογές. Η παρουσίαση του θα γίνει στα πλαίσια της Lenovo Tech World που ξεκινά αύριο, 9 Ιουνίου.

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΤο Android Marshmallow τρέχει στο 10.1% και το Lollipop στο 35.4% των Android συσκευών
Επόμενο άρθροCHUWI HiBook: Υβριδικό Dual Boot laptop/tablet με τιμή κόλαση!
Hello Techmaniacs... Δημήτρης εδώ, ο Junior!!! Από μικρή ηλικία, θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει μια ξεχωριστή άνεση με οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή. Τώρα είμαι 18 ετών, και είμαι έτοιμος να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα σπουδάζοντας πληροφορική! Η αλήθεια είναι ότι η αδυναμία μου είναι οι mobile συσκευές και ειδικότερα αυτές που τρέχουν Android, αλλά νομίζω πως όλοι έχουμε τα κολλήματα μας. Αυτό είναι αρκετά σεβαστό, αρκεί να μην τα επιβάλουμε και στους άλλους... ;)

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ