Η Intel ανακοίνωσε σήμερα στην έκθεση Computex τον πρώτο της δεκαπύρηνο επεξεργαστή. Ο Intel Core i7-6950X Extreme Edition τρέχει στα 3GHz, αλλά μπορεί να φτάσει έως και 3.5GHz, ενώ έχει 25MB μνήμης cache. Η δυνατότητα για επιπλέον boost ελέγχεται από τη νέα τεχνολογία της εταιρείας Turbo Boost 3.0.

intel-i7-6950X Extreme Edition

Πιο συγκεκριμένα, η Intel λέει ότι ο νέος της επεξεργαστής είναι 35% πιο γρήγορος από ότι ο i7-5960X και δύο φορές πιο γρήγορος σε 3D rendering από ότι ο τετραπύρηνος i7 6700K.

Φυσικά για να τον αποκτήσετε θα πρέπει να βάλετε πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη, αφού αποτελεί τον ταχύτερο επεξεργαστή της Intel μέχρι σήμερα κοστίζει 1.723 δολάρια.

Πηγή | Via

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροPowerbanks: Τι πρέπει να προσέξετε πριν αγοράσετε
Επόμενο άρθροOnePlus 3: Περνάει από το TENAA και μας αποκαλύπτει έκδοση με 6GB RAM
Hello Techmaniacs... Δημήτρης εδώ, ο Junior!!! Από μικρή ηλικία, θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει μια ξεχωριστή άνεση με οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή. Τώρα είμαι 18 ετών, και είμαι έτοιμος να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα σπουδάζοντας πληροφορική! Η αλήθεια είναι ότι η αδυναμία μου είναι οι mobile συσκευές και ειδικότερα αυτές που τρέχουν Android, αλλά νομίζω πως όλοι έχουμε τα κολλήματα μας. Αυτό είναι αρκετά σεβαστό, αρκεί να μην τα επιβάλουμε και στους άλλους... ;)

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ