Η HTC ήταν ο κατασκευαστής της πρώτης Nexus συσκευής, του Nexus One. Αν μια νέα φήμη αληθεύει, θα μπορούσαμε να δούμε δύο νέες Nexus συσκευές να κατασκευάζονται από την HTC κάποια στιγμή φέτος.

HTC-NEXUS-LOGO

Αν και η φήμη δεν δίνει πολλές πληροφορίες σχετικά με τα νέα μοντέλα, μας αποκαλύπτει πως το ένα θα διαθέτει οθόνη 5 ιντσών, ενώ το άλλο θα έρθει με οθόνη 5,5 ιντσών. Αυτή είναι σίγουρα μια περίεργη κίνηση στο κόσμο των smartphone, όπου οι συσκευές γενικά γίνονται όλο και μεγαλύτερες κάθε χρόνο, ωστόσο το Motorola Nexus 6 είχε οθόνη 6 ιντσών και ο διάδοχος του, το Huawei Nexus 6P, ήρθε στις 5,7 ίντσες, οπότε όλα είναι πιθανά.

Η HTC εδώ και πολλούς μήνες τώρα περνάει μία από τις δυσκολότερες της περιόδους και ίσως έχει την ελπίδα πως η κίνηση αυτή θα την βοηθήσει. Από την άλλη πλευρά, ο αναλυτής που είναι η πηγή αυτής της φήμης, είναι της γνώμης ότι οι δύο Nexus συσκευές δεν θα βοηθήσουν την εταιρεία να ξεφύγει από όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Ας πάρουμε για παράδειγμα το Nexus 9 του 2014, που σίγουρα δεν ήταν η επιτυχία που η HTC είχε ελπίσει ότι θα ήταν.

Προφανώς θα πρέπει να δούμε όλα αυτά με τεράστια επιφύλαξη, επειδή προέρχονται από ένα μόνο άτομο. Αν υπάρχει κάποια αλήθεια σε αυτές τις πληροφορίες, τότε αναμένουμε να δούμε να εμφανίζονται ξανά στο μέλλον.

Πηγή | Via

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροWhatsApp: Δωρεάν για μια ζωή
Επόμενο άρθροSamsung Galaxy J5 (2016): Εμφανίστηκε στο GFXBench με 5,2 ίντσες οθόνη
Hello Techmaniacs... Δημήτρης εδώ, ο Junior!!! Από μικρή ηλικία, θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει μια ξεχωριστή άνεση με οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή. Τώρα είμαι 18 ετών, και είμαι έτοιμος να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα σπουδάζοντας πληροφορική! Η αλήθεια είναι ότι η αδυναμία μου είναι οι mobile συσκευές και ειδικότερα αυτές που τρέχουν Android, αλλά νομίζω πως όλοι έχουμε τα κολλήματα μας. Αυτό είναι αρκετά σεβαστό, αρκεί να μην τα επιβάλουμε και στους άλλους... ;)

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ