Ένα υψηλό στέλεχος της HTC, δήλωσε χθες σε μια δημοσίευση του στο Twitter, ότι το HTC One M9 αλλά και το HTC One Α9, θα λάβουν μια νέα αναβάθμιση μέσα σε 24 ώρες. Αυτό φαίνεται πως επιβεβαιώθηκε, καθώς εμφανίστηκαν screenshots που δείχνουν το HTC One M9 να αναβαθμίζεται σε Android 6.0 Marshmallow μέσω ΟΤΑ.

Unlocked-HTC-One-M9-receives-Android-6.0-update.jpg

Πιο συγκεκριμένα, η αναβάθμιση αποτελείται από δύο ενημερώσεις. Η πρώτη, η οποία προετοιμάζει το τηλέφωνο να λάβει το Android 6.0 Marshmallow, έχει μέγεθος 99.47MB και έκδοση λογισμικού 2.11.617.180, ενώ η δεύτερη είναι ένα πολύ μεγαλύτερη, καθώς είναι στα 1.21GB και η έκδοση λογισμικού της είναι 3.35.617.12.

Marshmallow-HTC-One-M9-US

Όταν η αναβάθμιση έρθει στην συσκευή σας, βεβαιωθείτε ότι είστε σε ένα δίκτυο Wi-Fi πριν από την έναρξη της διαδικασίας λήψης και την εγκατάσταση της. Θα πρέπει επίσης να βεβαιωθείτε ότι η μπαταρία είναι φορτισμένη τουλάχιστον στο 50%.

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΗ LG θα ανακοινώσει οικιακές συσκευές υψηλής τεχνολογίας στη CES
Επόμενο άρθροSamsung Galaxy A9: Ανακοινώθηκε με 6″ οθόνη και 4000mAh μπαταρία
Hello Techmaniacs... Δημήτρης εδώ, ο Junior!!! Από μικρή ηλικία, θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει μια ξεχωριστή άνεση με οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή. Τώρα είμαι 18 ετών, και είμαι έτοιμος να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα σπουδάζοντας πληροφορική! Η αλήθεια είναι ότι η αδυναμία μου είναι οι mobile συσκευές και ειδικότερα αυτές που τρέχουν Android, αλλά νομίζω πως όλοι έχουμε τα κολλήματα μας. Αυτό είναι αρκετά σεβαστό, αρκεί να μην τα επιβάλουμε και στους άλλους... ;)

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ