Μπορεί να είδαμε το HTC 10 να ανακοινώνεται πριν λίγες ημέρες, όμως η εταιρία ανακοίνωσε μια νέα έκδοση του περσινού M9, το HTC One M9 Prime Camera Edition. Η συσκευή εμφανίστηκε στην Πολωνία, επίσημα από την εταιρία και έχει τον σχεδιασμό του HTC One M9, με διαφορές στα κάποια από τα χαρακτηριστικά του.

HTC One M9 Camera Edition

Το βασικότερο είναι η πίσω κάμερα που είναι πλέον στα 13MP, με διάφραγμα f/2.0 και Οπτικό Σταθεροποιητή Εικόνας (OIS). Στο εσωτερικό θα βρούμε τον Helio X10, με 8 πυρήνες Cortex-A53 χρονισμένους στα 2.2GHz. Τέλος βλέπουμε μείωση στην RAM που πέφτει στα 2GB, ενώ ο αποθηκευτικός χώρος είναι στα 16GB.

Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του HTC One M9 Prime Camera Edition είναι ίδια με την περσινή ναυαρχίδα της εταιρίας. Έτσι έχουμε 5 ίντσες οθόνη με 1080p ανάλυση, UltraPixel εμπρόσθια κάμερα και μπαταρία 2.840mAh.

Η συσκευή κοστίζει 23 cent στην Πολωνία, με συμβόλαιο που έχει πάγιο στα €22.70. Οπότε η συσκευή φαίνεται πως θα είναι ιδιαίτερα οικονομική. Ελπίζουμε σύντομα να την δούμε και στις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης και φυσικά στην χώρα μας.

Πηγή | Via

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ