Οι Anonymous στοχοποιούν τώρα τα sites παιδικής πορνογραφίας.

Σε μια καμπάνια εναντίον της παιδικής πορνογραφίας, η κολεκτίβα των Anonymous μπλοκάρει την πρόσβαση σε δεκάδες σελίδες, αποκαλύπτοντας συγχρόνως τα άτομα που είναι πίσω από αυτές τις σελίδες. Κάτω από την επιχείρηση #OpPedoChat, την περασμένη εβδομάδα οι χακτιβιστές έριξαν 85 sites αφήνοντας εκτεθειμένους τους παιδόφιλους που αντάλλασαν φωτογραφίες και βίντεο παιδιών.

Η επιχείρηση θα συνεχιστεί για τις επόμενες εβδομάδες, κατά τις οποίες νέες λίστες θα προστεθούν, για αυτό και οι Anonymous ζητάνε της συνεργασία πολιτών. Οι Anonymous εξηγούν ότι ο στόχος είναι να συγκεντρωθούν πληροφορίες για τους παιδόφιλους ώστε να δοθεί λίστα με ονόματα στο ίντερνετ. Επίσης αναφέρουν ότι «Πρέπει να αποβληθούν από το ίντερνετ και να καταστραφούν αυτές οι σελίδες». Εν συνεχεία ζητούν από τους χρήστες του Ίντερνετ να μιλήσουν με δημοσιογράφους και bloggers ώστε να δημιουργηθεί πολιτική και κοινωνική πίεση εναντίων τέτοιου είδους σελίδες.

 

Παρόμια κίνηση είχαμε και πέρσι με το όνομα #OpDarknet που είχε σαν αποτέλεσμα να χακαριστούν περίπου 40 σελίδες παιδικής πορνογραφίας και να δοθούν στη δημοσιότητα χιλίαδες ονόματα παιδόφιλων που είχα εμπλακεί.

http://www.youtube.com/watch?v=B6If7vTIf1A&feature=player_embedded

#OpPedoChat (Greek)

via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.