Η ανάλυση της πρόσφατης νέας εφαρμογής Google Play Store έδειξε ένα νέο χαρακτηριστικό -μια λίστα επιθυμιών. Τα γραφικά για το UI ήταν στη θέση τους, και φαινόταν σαν η Google απλώς να περιμένε την κατάλληλη ευκαιρία για να προωθήσουν τις αλλαγές τους. Η ενεργοποίηση της λίστας επιθυμιών ήρθε χθες το βράδυ για τους χρήστες σε όσους είχαν build 3.9.16.

Προς το παρόν, η λίστα μοιάζει απλά να χρησιμεύσει ως μια προσωπική υπενθύμιση των πραγμάτων που ψάχνατε νωρίτερα. Κατά την περιήγηση μέσα από το κατάστημα, μπορείτε να επισημάνετε εφαρμογές, μουσική, βιβλία ή οποιοδήποτε είδος media διαθέτει το Google Play, μπορείτε να προσθέσετε σελιδοδείκτες στη λίστα σας για τα προιόντα που ενδιαφέρεστε. Αναρωτηθήκαμε αν θα μπορούσε να υπάρχει μια κοινωνική προέκταση στη λίστα, επιτρέποντάς σας να μοιραστείτε τις εφαρμογές σας, με τους φίλους σας αλλά κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να εφαρμόζεται προς το παρών.

Αυτό δε σημαίνει ότι η λίστα ανταλλαγής δεν θα έρθει, όμως, μιας και η Google θα μπορούσε κάλλιστα να σχεδιάζει κάτι τέτοιο ήδη αυτή τη στιγμή. Μια πλήρως λειτουργική λίστα προς αυτή την κατεύθυνση θα μπορούσε να είναι ένα μεγάλο όφελος για τις πωλήσεις στην επερχόμενη εορταστική περίοδο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.