Πάνε σχεδόν 2 χρόνια από τότε που η HTC ανακοίνωσε το Desire HD, πράγμα το οποίο το κάνει «δεινόσαυρο» στον κόσμο των Smartphone. Παρά την ηλικία του, ο κατασκευαστής σχεδίαζε να δώσει στο τηλέφωνο μια καινούρια αρχή με ένα update σε Android 4.0 ICS. Τουλάχιστον αυτό ήταν το πλάνο, αλλά τώρα φαίνεται η HTC να αλλάζει ρότα, και το Desire HD να μην βλέπει ICS εν τέλη.

Πίσω στον Μάη, είδαμε μια λίστα από την HTC που ανέφερε ποια μοντέλα της θα πάρουν αναβάθμιση σε Android 4.0, και σύμφωνα με αυτή τη λίστα το Desire HD θα έπαιρνε το update του μεταξύ Ιουλίου και Αυγούστου. Υποθέταμε ότι αυτό ισχύει ακόμα, αλλά για τον καναδικό πάροχο κινητής TELUS που στα δικά του update δεν υπάρχει πλέον το Desire HD. Σύμφωνα με την εταιρία κινητής η HTC ακύρωσε την αναβάθμιση σε ICS λόγω της χαμηλής απόδοσης κατά την διάρκεια των τεστ της συσκευής.

Αυτό είναι αρκετά περίεργο καθώς ακόμα και ο μονοπύρηνος Snapdragon στο 1GHz και τα 768ΜΒ RAM του τηλεφώνου, είναι υπεραρκετά για να λειτουργήσει το Android 4.  Το περίεργο είναι ότι είδαμε από την εταιρία το Desire C με πολύ κατώτερα χαρακτηριστικά το οποίο έρχεται με ICS από την αρχή.

Δεν έχουμε κάποια ανακοίνωση από την HTC μέχρι στιγμής, αλλά κρίνοντας από τα τελευταία νούμερα της εταιρίας, θα πρέπει να αναθεωρήσει πολλά σχετικά με τις συσκευές της η εταιρία. Δεν είναι δυνατόν να παίρνει ICS τα Sony Live with Walkman και το Xperia mini και να μην παίρνει το Desire HD και το Desire (που δεν πήρε καν την 2.3). Όταν ο πελάτης δίνει 500+ ευρώ για μια συσκευή πρέπει να παίρνει και την ανάλογη υποστήριξη. Συγνώμη HTC αλλά έτσι είναι τα πράγματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.