Το Google Photos ετοιμάζεται να αποκτήσει μια νέα λειτουργία επεξεργασίας βίντεο, που θα μας επιτρέψει να βελτιώσουμε τα βίντεό μας με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού. Οι πληροφορίες έρχονται από το Assemble Debug, που εντόπισε τη νέα λειτουργία στην έκδοση 6.81.0.628906483 του Google Photos. Προς το παρόν η νέα λειτουργία δεν είναι διαθέσιμη σε όλους, όμως ο tipster κατάφερε να την κάνει να λειτουργήσει, πριν την κυκλοφορία της στο κοινό.

Η νέα λειτουργία έχει την ονομασία “Βελτιώστε το βίντεό σας” και έχει σαν εικονίδιο ένα μαγικό ραβδί, δίπλα στο κουμπί σταθεροποίησης του βίντεο, στα αριστερά της οθόνης, όταν είμαστε στην επεξεργασία ενός βίντεο. Η νέα λειτουργία προσαρμόζει αυτόματα την φωτεινότητα, την αντίθεση και τον κορεσμό, αλλά και άλλες πτυχές του βίντεο, για να φαίνεται καλύτερο.

Η επεξεργασία φαίνεται να διαρκεί λίγο, όμως εξαρτάται από την διάρκεια του βίντεο και φυσικά την ανάλυση. Όλη η επεξεργασία γίνεται στην συσκευή! Μόλις οι αλλαγές εφαρμοστούν στο βίντεο, θα μπορείτε να το αποθηκεύσετε στην συσκευή.

Μπορείτε να δείτε το πριν και το μετά ενός βίντεο παρακάτω.

Δε γνωρίζουμε ακόμα πότε η Google θα διαθέσει το νέο χαρακτηριστικό ευρέως, όμως η κυκλοφορία δεν πρέπει να απέχει πολύ, αφού η λειτουργία βρίσκεται ήδη στις beta εκδόσεις της εφαρμογής.

Απεριόριστα δεδομένα σε όλους τους παρόχους

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.