Το Google Pixel 8a έχει εμφανιστεί σε πολλές διαρροές και ήταν μόνο θέμα χρόνου να μάθουμε περισσότερες κρίσιμες πληροφορίες για το τηλέφωνο, όπως η τιμή του. Σύμφωνα με το Smartprix, το 128GB Pixel 8a θα κοστίζει 499 δολάρια στις ΗΠΑ και 559 δολάρια θα πρέπει να δώσει κάποιος για τα 256GB.

Αυτή η τιμολόγηση είναι η ίδια με την τιμή εκκίνησης του Pixel 7a των 499 δολαρίων για την παραλλαγή 128GB. Αυτό το τηλέφωνο ήταν συχνά διαθέσιμο σε χαμηλότερες τιμές μέσω εκπτώσεων. Οπότε, δεν αποκλείεται να δούμε την εταιρεία να ακολουθεί ίδια τακτική και με το 8a.

Εάν η Google διατηρήσει την ίδια τιμή για το Pixel 8a, θα το καταστήσει μια αξιόλογη αναβάθμιση σε σχέση με το Pixel 7a. Το Pixel 8a λέγεται ότι θα διαθέτει καλύτερη οθόνη, το νεότερο Tensor G3 SoC και ελαφρώς μεγαλύτερη μπαταρία από το Pixel 7a.

Αυτή η υποτιθέμενη τιμή εξακολουθεί να είναι απλά ένα leak, οπότε καλό θα είναι να μην την λάβουμε ως δεδομένο. Ωστόσο, αν αποδειχθεί ότι η πηγή, η οποία είναι εξαιρετικά έγκυρη, έχει δίκιο, τότε αυτό θα είναι το πιο δυνατό οικονομικό Pixel της Google.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.