Πολλοί χρήστες του Facebook κάνουν χρήση του κοινωνικού δικτύου όχι μόνο για διασκέδαση αλλά και για επαγγελματικούς λόγους κάτι που τους υπαγορεύει να κρατούν ένα πιο σοβαρό προφίλ και να είναι πολύ προσεκτικοί πριν δημοσιεύσουν το οτιδήποτε.

Το γεγονός αυτό φαίνεται να μη σέβεται το δημοφιλέστερο κοινωνικό δίκτυο στον κόσμο, αφού μέσω μίας νέας λειτουργίας postάρει αυτομάτως στα προφίλ των φίλων σου από σελίδες που έχεις κάνει like κάνοντας χρήση του ονόματός σου.

 

Τι εννοούμε; Έστω για παράδειγμα ότι στο παρελθόν έχεις κάνει like σε μια σελίδα. Το Facebook δίνει τώρα το δικαίωμα στη σελίδα αυτή να δημοσιεύει posts εκ μέρους σου και μάλιστα να τα εμφανίζει στην κορυφή των News Feed των φίλων σου χωρίς εσύ να κάνεις το παραμικρό. Τα posts μπορεί να έχουν πολιτικό, αθλητικό ή άλλου είδους περιεχόμενο που ενδέχομένως να μη θέλεις να μοιραστείς με τον καθένα -ή και με κανέναν.

via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.