Κάποιοι αποφάσισαν να περάσουν το Samsung Galaxy S21 από ένα περίεργο test. Βούτηξαν το smartphone στο νερό και να δουν πόσο μπορεί να αντέξει πριν σταματήσει να λειτουργεί.

Η νοτιοκορεάτικη κατασκευάστρια έχει πιστοποιήσει το flagship με IP68 που συμβαίνει ότι αντέχει για 30 λεπτά κάτω από το νερό αρκεί το βάθος να μην ξεπερνάει το 1,5 μέτρο. Το YouTube κανάλι Photo Owl Time Lapse είχε βυθίσει το τηλέφωνο σε ένα ενυδρείο με βάθος μερικά εκατοστά και ηδού τα αποτελέσματα.

Το βίντεο ήταν σε live αναμετάδοση και το κανάλι πόστερα update στο description για τα ευρήματα του. Πρώτα διαπίστωσαν ότι το χρονόμετρο του One UI φτάνει μέχρι τις 99 ώρες, 59 λεπτά, και 59 δευτερόλεπτα. Γι’ αυτό χρειάστηκε να μηδενίσουν το χρονόμετρο χειροκίνητα δύο φορές μέχρι τώρα.

Στις 117 ώρες και 53 λεπτά το Samsung Galaxy S21 έβγαλε “Moisture detected” warning, ότι δηλαδή εντώπισε υγρασία. Η οθόνη του σταμάτησε να ανταποκρίνεται και η συσκευή ξεκίνησε να μεταπηδάει από το ένα app στο άλλο. Οι ιδιοκτήτες του καναλιού πάτησαν τα κουμπιά της συσκευής μερικές φορές και ξεκίνησε να δουλεύει πάλι σωστά, αλλά η προειδοποίηση παραμένει στην οθόνη.

Μετά είχαμε νεότερα στις 241 ώρες και 10 λεπτά όταν αποφάσισαν να δουν πώς τα πάνε τα ηχεία του smartphone. Το κανάλι διαπίστωσε ότι ο ήχος ήταν άθλιος, η ένταση πολύ χαμηλή, και μόλις που μπορούσες να καταλάβεις τη άκουγες.

Η δοκιμή συνεχίστηκε και στις 351 ώρες και 9 λεπτά είδαν μερικές νέες ειδοποιήσεις στην οθόνη του Samsung Galaxy S21, αλλά το κανάλι αναφέρει ότι δεν έχουν σχέση με το νερό. Στην εικόνα που δημοσίευε βλέπουμε ειδοποιήσεις για update εφαρμογών, το χρονόμετρο, για δωρεάν χρημάτω, προστασία από malware, και εκείνη που είχε βγάλει για την υγρασία.

Το Photo Owl Time Lapse αποφάσισε να διακόψει το πείραμα στις 745 ώρες ή 31 ημέρες και κάτι. Όπως σημειώνει, το smartphone δεν παρουσίασε κανένα πρόβλημα στην οθόνη ή τη λειτουργικότητα του. Το μόνο θέμα ήταν αυτό των ηχείων και είχε υγρασία στους φακούς. Το κανάλι αποσυναρμολόγησε το τηλέφωνο, το στέγνωσε, το καθάρισε, και συναρμολόγησε πάλι, και όλα λειτουργούσαν όπως θα έπρεπε.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.