Όταν αποκτάτε ένα νέο τηλέφωνο Android, ένα από τα πρώτα πράγματα που θα κάνετε είναι να εγκαταστήσετε όλες τις αγαπημένες σας εφαρμογές. Όταν το κάνατε αυτό στο παρελθόν, χρειαζόταν να περιμένετε το Google Play Store για να κατεβάσει κάθε εφαρμογή μία προς μία. Αυτό μπορεί να είναι πολύ απογοητευτικό, ειδικά για όσους από εμάς κατεβάζουν δεκάδες εφαρμογές κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας.

Ευτυχώς, φαίνεται ότι η Google έκανε αυτή τη διαδικασία λίγο πιο γρήγορη, καθώς το Play Store είναι σε θέση να κατεβάζει δύο εφαρμογές ταυτόχρονα. Πρόκειται σίγουρα για μικρή αλλαγή, αλλά οτιδήποτε μειώνει το χρόνο που χρειάζεται για να ρυθμίσει κανείς ένα νέο τηλέφωνο είναι σημαντικό, το ίδιο και για να ενημερώσει τις εφαρμογές που έχει εγκατεστημένες σε αυτό.

Καταφέραμε να επαληθεύσουμε την αλλαγή σε ένα Samsung Galaxy S23 Ultra, αλλά το S21 Ultra που έχουμε στα χέρια μας δεν έχει τέτοια δυνατότητα, ακόμη. Επίσης, το 9to5Google έχει βρει το χαρακτηριστικό και σε αρκετές συσκευές Pixel, οπότε θα πρέπει να είναι αρκετά διαδεδομένο, υποθέτοντας ότι έχετε μια πρόσφατη έκδοση Android και την τελευταία έκδοση του Google Play Store.

Google Play Store Multiple Downloads

Δυστυχώς, η Google δεν έκανε ένα βήμα παραπάνω και δεν επέτρεψε επίσης την ενημέρωση πολλαπλών ενημερώσεων ταυτόχρονα, προς το παρόν. Το Samsung Galaxy S23 Ultra που υποστηρίζει την ταυτόχρονη λήψη νέων εφαρμογών, δεν υποστηρίζει την ταυτόχρονη λήψη ενημερώσεων για τις υπάρχουσες εφαρμογές. Ελπίζουμε ότι αυτή η αλλαγή είανι στα επόμενα σχέδια της Google. Το Galaxy Store μπορεί ήδη να ενημερώνει και να εγκαθιστά πολλαπλές εφαρμογές ταυτόχρονα, εδώ και πάρα πολύ καιρό. Οπότε, είναι κάτι δυνατό να συμβεί στο Android.

Από εκεί και πέρα, προφανώς, η ταυτόχρονη λήψη πολλαπλών ενημερώσεων εφαρμογών θα ήταν μάλλον μια πιο σημαντική ενημέρωση ποιότητας ζωής για το Android, δεδομένου ότι δεν υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που εγκαθιστούν πολλαπλές εφαρμογές ταυτόχρονα εκτός από τη ρύθμιση ενός ολοκαίνουργιου τηλεφώνου. Παρ’ όλα αυτά, είναι πολύ πιθανό η Google να κάνει ένα βήμα τη φορά και να δούμε σύντομα τις ταυτόχρονες λήψεις ενημερώσεων στο Play Store.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.