Τις τελευταίες μέρες έγινε μεγάλος σάλος για την μεγαλύτερη οθόνη του iPhone5. Σήμερα πάνω που λέγαμε ότι θα ηρεμήσουν  για λίγο οι φημολογίες, ήρθαν φωτογραφίες που λέγετε ότι είναι το πίσω μέρος του iPhone. Οι φωτογραφίες μάλιστα προέρχονται από το ιστορικά αξιόπιστο uBreakiFix.

Οι φήμες για μεγαλύτερη οθόνη φαίνεται να επαληθεύονται καθώς το πίσω μέρος τις συσκευής δείχνει αρκετά ψηλότερο σε σχέση με το iPhone 4S. Φαίνεται πως η apple επιστρέφει στο αλουμινένιο πίσω μέρος και γυαλί στις άκρες. H κεραία φαίνεται να είναι ενσωματωμένη στο μεταλλικό κομμάτι της πλάτης επιτρέποντας στην Apple περισσότερη ελευθερία χώρου για το εσωτερικό της συσκευής.

Το πιο ενδιαφέρον κομμάτι φαίνεται να είναι το κάτω μέρος, όπου οι φήμες μιλάνε για μικρότερη υποδοχή φορτιστή και μεταφοράς της υποδοχής ακουστικών δίπλα από αυτή του φορτιστή.

 

Είναι βέβαια πολύ νωρίς  και πιθανότατα να έχουμε αλλαγές, αλλά δεδομένου ότι και από το 9to5 Mac δημοσίευσε αντίστοιχες φωτογραφίες σε μαύρο, είναι πιθανό να μιλάμε για ένα sneak peak για το τι πρέπει να περιμένουμε από την Apple στα τέλη αυτού του χρόνου.

 

Πως σας φαίνεται το σχέδιο του νέου iPhone; Αφήστε μας τα σχόλια σας.

via

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πόσο τραγική ειναι η apple! Με το που βγηκε το S3 η apple εβαλε όλα τα marketistika μέσα γιά το iPhone..διερευσαν το πίσω μέρος λες και έσωσαν τι κοσμο..λες και δίνουν ψίχουλα σε γατα!

    • Συμφωνώ μαζί σου Ναταλία. Προφανώς και δεν διέτευσε τυχαία την μέρα που βγήκε το S3. Αλλα μαλλον θα φαει τα μουτρα της η Apple με αυτο. Γιατι πολλοι iPhone-ακιδες ξενερωσαν με το σχέδιο αυτο κοι μαλλον δεν θα περιμένουν μεχρι τον Δεκεμβρη για το iPhone 5

  2. Μακάρι αν κ δε το βλέπω…είναι τόσο υπερκαταναλωτικα όντα μερικοί που θα το αγοράσουν μόνο κ μόνο για το θεαθήναι..

  3. Μην αγιοποιείτε τις άλλες εταιρείες. Νομίζετε ότι η Samsung δε κάνει αντίστοιχα (ή και χειρότερα) marketing tricks; Όλος ο κόσμος συμπαθεί συγκεκριμένες εταιρείες-brands, αλλά όταν κρίνουμε τέτοια γεγονότα καλό είναι να κρατάμε μια πιο απομακρυσμένη στάση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.