Από ότι φαίνεται η αναβάθμιση των κινητών της LG σε Android Ice Cream Sandwich 4.0 και ειδικά του Optimus 2X τείνει να γίνει ένα κακόγουστο αστείο που δεν χαροποιεί καθόλου όσους προτίμησαν τις συσκευές της εταιρείας έναντι του ανταγωνισμού.

Ενώ οι περισσότεροι κατασκευαστές όπως η Samsung ή η HTC έχουν ξεκινήσει να αναβαθμίζουν τις συσκευές τους η LG καθυστερεί δραματικά να αναβαθμίσει τα κινητά της.

Η LG είχε δηλώσει ότι το πρώτο κινητό που θα αναβαθμιστεί σε Android Ice Cream Sandwich 4.0 θα είναι το Optimus 2X και αυτό θα γίνει μέσα στο δεύτερο τρίμηνο του έτους.

Δυστυχώς όμως οι πληροφορίες που έρχονται λένε ότι μάλλον η αναβάθμιση θα καθυστερήσει πολύ ακόμα και ότι θα τι δούμε μέσα στο τρίτο τρίμηνο τους έτους κάτι που σημαίνει ότι οι κάτοχοι του Optimus 2X μπορεί να περιμένουν και μέχρι το Σεπτέμβρη.

Μέχρι τώρα δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα και για τις υπόλοιπες συσκευές της LG που περιμένουν την αναβάθμιση σε Android Ice Cream Sandwich 4.0 και το πιο πιθανό είναι να καθυστερήσουν και αυτές.

[ via ] [ via ]

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.