Το iPhone 6s/6s Plus έχει μια πολύ ικανή κάμερα και η Apple έχει μεγάλο μέρος της προώθησης της συσκευής, στις φωτογραφικές τις ικανότητες. Έχουμε δει στο παρελθόν την κίνηση της εταιρίας για την δημιουργία γκαλερί, από φωτογραφίες που είναι τραβηγμένες με iPhone.

Tweets-posterized-the-terrible-photo-Tim-Cook-posted-on-Twitter (2)

O Tim Cook έκανε όμως την γκάφα, κατά την διάρκεια του Superbowl, κάνοντας την χειρότερη προώθηση στην κάμερα της συσκευής. Ο CEO της Apple ανέβασε μια φωτογραφία στο Twitter από τον χώρο του γηπέδου, κατά την διάρκεια των πανηγυρισμών των Denver Broncos για την νίκης τους επί των Carolina Panthers. Η φωτογραφία όμως ήταν απαράδεκτη και ιδιαίτερα κουνημένη, παρά τον καλό φωτισμό που είχε ο χώρος.

Tweets-posterized-the-terrible-photo-Tim-Cook-posted-on-Twitter (1)

Η φωτογραφία τραβήχτηκε με το iPhone 6s, που δεν έχει Οπτικό Σταθεροποιητή Εικόνας και όπως ήταν λογικό οι χρήστες του Twitter φρόντισαν να το σχολιάσουν. Οι αντιδράσεις είναι ποικίλες, και μπορούμε να βρούμε σχόλια, όπως “Αυτή ήταν η καλύτερη φωτογραφία που μπορούσες να πάρεις;”, αλλά και “Δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις τηλέφωνο από την Samsung για καλύτερες φωτογραφίες”.

O Tim Cook ξέρει πως το να κατεβάσει την ανάρτηση δεν θα ωφελήσει σε τίποτα, το αντίθετο μάλιστα, οπότε μπορείτε να την δείτε παρακάτω. Αυτή τη φορά ο Tim Cook έκανε τρομερή προώθηση… στο Galaxy S6 και το επερχόμενο Galaxy S7.

UPDATE: Τελικά ο Tim Cook διέγραψε την φωτογραφία, χωρίς καμία δήλωση. Αυτό σημαίνει πως παραδέχεται ότι ήταν κακιά φωτογραφία, όμως για κακή του τύχη ότι ανεβαίνει στο διαδίκτυο μένει στο διαδίκτυο για πάντα!

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ