Τους τελευταίους μήνες, ακούμε φήμες ότι η Google ετοιμάζει δύο Nexus συσκευές σε συνεργασία με την LG και την Huawei, οι οποίες θα αναλάβουν την κατασκευή τους. Το Nexus της Huawei αναμένεται να έχει δυνατότερα χαρακτηριστικά από αυτό της LG και σήμερα έχουμε την ευκαιρία να ρίξουμε μια ματιά σε μια πρωτότυπη μορφή του, χάρη σε ένα βίντεο λίγων δευτερολέπτων που διέρρευσε πριν λίγες ώρες.

Το εν λόγω βίντεο προέρχεται από τον Steve Hemmerstoffer, ο οποίος είναι γνωστός ως @onleaks στο Twitter και τα τελευταία χρόνια έχει διαρρεύσει αρκετές μη ανακοινωμένες συσκευές. Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο Hemmerstoffer διέρρευσε ένα βίντεο με ένα άλλο smartphone της Huawei, το επερχόμενο Mate 8, το οποίο αν και είναι σίγουρα μια διαφορετική συσκευή, έχει πολλές ομοιότητες στον σχεδιασμό με το Huawei Nexus που βλέπουμε παραπάνω.

Προς το παρών, είναι μάλλον δύσκολο να πούμε αν η συσκευή στο παραπάνω βίντεο είναι από μέταλλο ή πλαστικό, ωστόσο το πίσω κάλυμμα φαίνεται να έχει μεταλλικό φινίρισμα, ενώ θυμίζει το πλαστικό που κάλυπτε το Nexus 5. Ακόμη, η συσκευή φαίνεται να έχει έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την κάμερα, η οποία επίσης μοιάζει με αυτή του Nexus 5. Τέλος, η θύρα στο κάτω μέρος της συσκευής μοιάζει να είναι USB Type-C.

This slideshow requires JavaScript.

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροMicrosoft Imagine Cup 2015: Ελληνική πρωτιά με την εφαρμογή Prognosis
Επόμενο άρθροSamsung: Νέο teaser δείχνει το Galaxy Note 5, το S6 edge+ και ένα άγνωστο tablet
Hello Techmaniacs... Δημήτρης εδώ, ο Junior!!! Από μικρή ηλικία, θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει μια ξεχωριστή άνεση με οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή. Τώρα είμαι 18 ετών, και είμαι έτοιμος να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα σπουδάζοντας πληροφορική! Η αλήθεια είναι ότι η αδυναμία μου είναι οι mobile συσκευές και ειδικότερα αυτές που τρέχουν Android, αλλά νομίζω πως όλοι έχουμε τα κολλήματα μας. Αυτό είναι αρκετά σεβαστό, αρκεί να μην τα επιβάλουμε και στους άλλους... ;)

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ