Η Huawei συνεχίζει να καινοτομεί με το ένα χέρι δεμένο και η αλήθεια είναι ότι σε κάνει να αναρωτιέσαι τι θα συνέβαινε αν δεν βρισκόταν στο επίκεντρο εμπορικών περιορισμών. Πίσω στον Σεπτέμβριο του 2022, η Huawei ήταν στη πράξη η πρώτη εταιρεία η οποία προσέφερε δορυφορική συνδεσιμότητα σε smartphones. Υπενθυμίζουμε ότι τα Mate 50 και Mate 50 Pro υποστήριζαν μηνύματα κειμένου και πλοήγησης μέσω δορυφόρων χρησιμοποιώντας το δορυφορικό δίκτυο Beidou της Κίνας.

Έτσι θα είναι η Σελήνη το 2100

Η καινοτομία συνεχίστηκε και πέρυσι, με την ανακοίνωση του Huawei Mate 60 Pro που επέτρεψε τους χρήστες να προβούν στην επιτέλεση δορυφορικών κλήσεων. Και επειδή οι εμπορικοί περιορισμοί των ΗΠΑ εμποδίζουν τα εργοστάσια που χρησιμοποιούν Αμερικανική τεχνολογία να παράξουν προηγμένα chips για τη Huawei, η σειρά Huawei Mate 60 series εξοπλίστηκε με τον 7nm kirin 9000, δυο γενιές πίσω από τον 3nm Apple A17 Pro στα iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro max.

Πρόσφατα όμως η Huawei ανακοίνωσε το πρώτο flagship series του 2024 και ειδικότερα τη σειρά Huawei Pura 70 line. Και η σειρά κάνει κάτι το πραγματικά εντυπωσιακό, που κανένα άλλο smartphone δεν μπορεί να πετύχει, ούτε καν το iPhone. Συγκεκριμένα θα επιτρέψει τους χρήστες να στείλουν τις φωτογραφίες που έχουν ληφθεί με τη συσκευή μέσω δορυφόρου χωρίς καθόλου σήμα.  Θα μπορούν επίσης να κάνουν δορυφορικές κλήσεις και να στείλουν μηνύματα. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι οι φωτογραφίες θα είναι συμπιεσμένες για την εξοικονόμηση πόρων του δορυφορικού συστήματος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.