Η Samsung πρόκειται να ξεκινήσει τη μαζική παραγωγή των οθονών 1080p Super AMOLED HD κάποια στιγμή μέσα στο 2013, σύμφωνα με φήμες που έρχονται εξ Ανατολής( Κίνα και Ιαπωνία).

Τα panel αυτά θα έχουν ανάλυση 1920 x 1080 pixel, η οποία μεταφράζεται σε ppi πάνω από 440, ανάλογα πάντα με το μέγεθος της οθόνης (5-ιντσών).

Η  τεχνολογία Super AMOLED, παρά το γεγονός ότι είναι διάσημη για την ευρύτερη γκάμα χρωμάτων, το βαθύ μαύρο και το μικρότερο χρόνο απόκρισης, εξακολουθεί να μην επιτρέπει την παραγωγή των οθονών αυτών σε τόσο υψηλή ανάλυση.

 

s3 samoled

 

Αυτό που είναι επίσης ενδιαφέρον είναι ότι στη Samsung προσφέρονταν αρχικά για χρήση σε 1080p ανάλυση, οι LCD οθόνες της LG ή της Japan Display, σύμφωνα με την έκθεση.

Η προσφορά εγίνε στην περίπτωση που η Samsung αντιμετώπιζε προβλήματα κατασκευής στις AMOLED οθόνες με τόσο μεγάλη πυκνότητα pixel. Η εταιρεία είχε στη διαθεσή της ακόμη και δείγματα για να εξέτασει και ενδεχομένως, να κοιτάξει μήπως τις ενσωματώσει στις μελλοντικές της συσκευές.

Αλλά η Samsung αρνήθηκε.

 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.