Η δημοφιλής εφαρμογή πλοήγησης της εταιρείας TomTom κυκλοφορεί επιτέλους και για το Android, όπως άλλωστε είχε υποσχεθεί η εταιρεία.

Η εφαρμογή έχει παρόμοια λειτουργικότητα με την αντίστοιχη εφαρμογή για iOS, αν και λείπει η πρόσφατη ενσωμάτωση αλληλεπίδρασης με το FourSquare. Εάν αυτό δεν σας ενοχλεί, θα βρείτε στην εφαρμογή όλες τις λειτουργίες όπως φωνητική καθοδήγηση (turn -by-turn) σε διάφορες γλώσσες, ειδοποιήσεις για κάμερες ανίχνευσης ταχύτητητας, πλοήγηση HD Traffic και ισόβια ενημέρωση του κάθε χάρτη (η εταιρεία αναφέρει τέσσερεις ανανεώσεις τον χρόνο).

Υπάρχει κλιμάκωση στην τιμή πώλησης, ανάλογα με την κάλυψη που επιθυμείτε. Οι χάρτες των ΗΠΑ & Καναδά καθώς και της Δυτικής Ευρώπης κοστίζουν 49,99 δολάρια ο καθένας, 10 δολάρια φτηνότερα από την αντίστοιχη εφαρμογή στο iOS. Το Google Play αναφέρει ότι οι τιμές αυτές είναι “τιμές γνωριμίας” οπότε περιμένουμε να αυξηθούν για να φτάσουν τις τιμές των αντίστοιχων εφαρμογών στο iOS. Το άλλο τίμημα που καλείστε να πληρώσετε είναι ο χώρος που καταλαμβάνει η εφαρμογή στη συσκευή σας. Οι χάρτες ΗΠΑ & Καναδά χρειάζονται περί τα 2,3GB χώρου για την εγκατάστασή τους.

Οι εφαρμογές είναι διαθέσιμες σήμερα από το Google Play αν και η συμβατότητα με διάφορες συσκευές δεν είναι τέλεια: αρκετές από τις δημοφιλείς συσκευές (ενδεικτικά τα Galaxy Nexus, Nexus 7, HTC One X, Galaxy S III και το Galaxy Note) αναφέρονται ως μη συμβατές στο Google Play και είναι βέβαιο ότι η λίστα ασυμβατότητας θα μεγαλώσει

VIA

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.