Τις τελευταίες μέρες ακούμε κριτικές για τους Apple maps που βγήκαν με το νέο iOS 6.  Εκατομμύρια χρήστες ανά τον κόσμο παρατήρησαν αρκετά προβλήματα και κολλήματα στην νέα εφαρμογή της Apple που έχει σαν σκοπό να αντικαταστήσει τους χάρτες της Google.   Η Apple δεν το άφησε να περάσει ασχολίαστο και έκανε δηλώσεις σχετικά με τα προβλήματα.

Αν περιμένετε να παραδεχθεί το λάθος της η Apple, τότε πιθανότατα δεν ξέρετε καλά την Apple. Πρόκειται για την ίδια εταιρία που με το iPhone 4 και τα προβλήματα με το σήμα, είχε δηλώσει πως φταίει ο τρόπος που το κρατάνε οι χρήστες. Έτσι λοιπόν σε δηλώσεις που έκανε στο AllThingsD, ανέφερε:

“Δώσαμε τους νέους χάρτες στο κοινό γνωρίζοντας πως… τώρα ξεκινάμε με την υπηρεσία. Οι χάρτες είναι μια cloud based υπηρεσία και όσοι περισσότεροι τη χρησιμοποιούν, τόσο καλύτερη θα γίνεται”

Οκ, οπότε η Apple περιμένει από τους χρήστες να βρουν τα προβλήματα με την εφαρμογή, ώστε να αναπτυχθεί και να γίνει πιο σωστή. Έτσι και αλλιώς και η Google βελτιώνει την εφαρμογή της μέσα από τους χρήστες της, σωστά; Είναι καλό που η Apple θέλει να κάνει τους χάρτες της καλύτερους, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία για μια μισοτελειωμένη εφαρμογή να κυκλοφορεί με το iOS 6. Οι χρήστες της Apple πληρώνουν κάτι παραπάνω για καλύτερη ποιότητα και για το “it just works” που διατυμπανίζει η Apple. Μετά από αυτά που έχουμε δει, θεωρείτε πως οι χάρτες αντιπροσωπεύουν την εικόνα που έχει χτίσει η εταιρία όλα αυτά τα χρόνια;

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.