Η Blizzard με δημοσίευμά της στα forums για το Diablo III ανακοινώνει την επικείμενη διαθεσιμότητα ενός patch που μπορεί να κυκλοφορήσει και την επόμενη βδομάδα. Το συγκεκριμένο patch μαζί με κάποιες αναβαθμίσεις στους servers θα διορθώσει τα όποια προβλήματα έχουν ανακύψει κατά καιρούς. Για παράδειγμα, αρκετοί χρήστες δεν μπορούσαν να κερδίσουν achievements ανάμεσα σε όλα τα προβλήματα με τους servers.
Εν τω μεταξύ ακόμα δεν έχει δοθεί ημερομηνία για το Auction House που υποτίθεται έπρεπε να ήταν διαθέσιμο από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του παιχνιδιού αλλά ούτε και για κάποιο μελλοντικό PvP update ή άλλο περιεχόμενο. Όσον αφορά τα προβλήματα ασφαλείας η Blizzard αναφέρει ότι δεν υπάρχει “server spoofing” και ότι οι επίσημοι servers είναι απολύτως ασφαλείς. Αναμφίβολα, προτεραιότητα της εταιρείας είναι η ομαλή και απροβλημάτιστη λειτουργία του παιχνιδιού.

 

via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.