Η νίκη της Apple κατά της Samsung, με το ποσό του ένος δισεκατομμύριου δολαρίων για αποζημίωση, μπορεί να είναι ακόμα νωπή στο μυαλό της εταιρείας, αλλά οι πιο πρόσφατες εμπειρίες στο δικαστήριο δεν ήταν και τόσο θετικές όσο φαντάζονταν. Πρόσφατα ακούσαμε πως η  Apple έχασε την προσφυγή στο Ηνωμένο Βασιλείο και τώρα βγαίνει η είδηση μιας νέας τροπής σε αυτήν την υπόθεση , όπου η Apple μπορεί να υποχρεωθεί να αποκαλύψει τα οικονομικά της στοιχεία που θα προτιμούσε να κρατήσει μυστικά.

Για να δικαιολογήσει τις ζημιές της η Apple, ο δικαστής της συνιστά, να αποκαλύψει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τις πωλήσεις των προϊόντων της. Η Apple χρειάζεται  αποδείξεις για να στηρίξει την υπόθεση της πως η πτώση των πωλήσεων της οφείλεται στην αντιγραφή από την Samsung.

Η απόφαση του δικαστή αναμένετε να εξεταστεί πριν η απόφαση εκτελεστεί, αλλά αν καθυστερήσει, η Apple θα χρειαστεί να αποκαλύψει ακριβώς πόσο κερδοφόρα είναι τα επίμαχα προϊόντα της. Αυτό θα περιλαμβάνει λεπτομερή στοιχεία για τις πωλήσεις, το κόστος παραγωγής, τα περιθώρια κέρδους, και πολλά άλλα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.