Έξι μήνες πριν είχαμε ακούσει την HTC να αναφέρει ότι θα ασχοληθεί με την παραγωγή μόνο High End συσκευών, αν και τελικά παρουσίασε συσκευές τελευταίας τεχνολογίας η εταιρία στην τελική δεν σταμάτησε να παράγει Low End συσκευές.
Ίσως η Sony θα είναι η εταιρία που θα το καταφέρει αυτό, αφού θέλει να αποκλείσει τις φθηνές συσκευές, και να γίνει η αντίστοιχη Apple σε Android μεριά. Τουλάχιστον έτσι ανέφερε ο Product Marketing Manager, Stephen Sneede.

Ο κύριος Sneede έκανε ξεκάθαρο ότι η Sony για μπορέσει να δειχθεί σαν εταιρία πολυτελών και τελευταίας τεχνολογίας smartphone, θα πρέπει να κόψει πλήρως την φθηνή ζώνη κινητών της. Ανέφερε ότι με αυτό τον τρόπο η εμπειρία χρήσης των συσκευών θα ανταποκρίνεται στα πρότυπα που η ίδια η Sony έχει θέσει.

Αν η Sony ακολουθήσει αυτό τον δρόμο τότε σίγουρα θα δούμε συσκευές της μεσαίας σειράς της, αλλά κινητά με 3.5″ οθόνη και 1Ghz επεξεργαστή μάλλον θα αποτελούν παρελθόν.

 

 

Source

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.