Η Samsung έχει ξεκινήσει τη μαζική διάθεση του One UI 6.1, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί στα τέλη Μαΐου. Τώρα, η ενημέρωση είναι διαθέσιμη στα Samsung Galaxy S21 στην Ελλάδα και μάλιστα φέρνει ορισμένα από τα Galaxy AI χαρακτηριστικά στα flagship του νοτιοκορεάτικου τεχνολογικού κολοσσού από το 2021.

Εκτός από το One UI 6.1 που βασίζεται στο Android 14, όπως και η βασική 6.0 έκδοση, η ενημέρωση διατηρεί τις συσκευές στις ενημερώσεις ασφαλείας του Android για τον Απρίλιο του 2024. Οι αριθμοί των εκδόσεων είναι G998BXXUAGXDA, G998BOXMAGXDA και G998BXXUAGXDA και το μέγεθος του update είναι σχεδόν 2.5GB.

Όσον αφορά τα Galaxy AI χαρακτηριστικά που φέρνει το One UI 6.1 στα Samsung Galaxy S21 είναι το Circle to Search, με περισσότερα να αναμένεται να γίνουν διαθέσιμα στο μέλλον. Επιπλέον, αυτή η ενημέρωση βελτιώνει την υγεία και αυτονομία της μπαταρίας με τη νέα βελτιωμένη προστασία μπαταρίας, ενισχύει την παραμετροποίηση των ξυπνητηριών, και επιτρέπει την μετακίνηση / αντιγραφή αντικειμένων από την μία φωτογραφία στην άλλη. Επίσης, κάνει δυνατή την επιτάχυνση ή επιβράδυνση τμημάτων βίντεο, προσθέτει τη δυνατότητα επεξεργασίας ταινιών στην συσκευή, και λανσάρει τις οικογενειακές ομάδες στα Samsung account.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.