Η Google μια από τις καλύτερες εταιρείες όσον αφορά την computational φωτογραφία, συνεχώς σπρώχνει προς τα εμπρός τα όρια της mobile φωτογραφίας με τη σειρά Pixel. Παρά το γεγονός ότι τα Pixels smartphones της δεν διαθέτουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας ως προς το hardware της κάμερας, μπορούν να προβούν στη λήψη εξαιρετικών φωτογραφιών χάρη στο Google Camera app ή αλλιώς στο Gcam.

Ένας ολόκληρος πυρηνικός σταθμός στη Σελήνη

H Gcam όπως γνωρίζουμε αποτελεί μια τροποποιημένη έκδοση του Pixel Camera app και μπορεί να εγκατασταθεί σε πλήθος smartphones συσκευών ξεκλειδώνοντας τις φωτογραφικές του ικανότητες. Οι developers πίσω από το project την έχουν φέρει σε πλήθος smartphone συσκευών.

Η Gcam 9.2 έγινε πλέον διαθέσιμη λίγο μετά την κυκλοφορία της στα Pixel smartphones και δίνει έμφαση στην ευκολία της χρήσης. Αξίζει να σημειώσουμε ότι αν και είναι διαθέσιμη με πλήθος smartphones συσκευών, μπορεί να συναντήσεις κάποια προβλήματα και να πρέπει να δοκιμάσεις να περάσεις διαφορετικές εκδόσεις στο smartphone σου. Επιπλέον, η συσκευή σου θα πρέπει να υποστηρίζει το camera2 API και να τρέχεις τουλάχιστον το Android 11.

 Πως την κατεβάζεις

  • Για να την κατεβάσεις κάνε κλικ εδώ
  • Είναι το επίσημο hub της Gcam με πλήθος εκδόσεων να δοκιμάσεις.
  • Το Android θα σου ζητήσει να ενεργοποιήσεις την εγκατάσταση εφαρμογών από άγνωστες πηγές. Θα πρέπει να το ενεργοποιήσεις για να σου επιτρέψει να την εγκαταστήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.