Η Tesla σχεδιάζει να κυκλοφορήσει ένα νέο update για το Full Self Driving, το οποίο μοιάζει περισσότερο με μία μεγάλη ενημέρωση, παρά με ένα βασικό update. Η έκδοση FSD 12.4 θα περιέχει πλήρως επανεκπαιδευμένα μοντέλα, πράγμα που σημαίνει ότι θα είναι μια μεγαλύτερη ενημέρωση από ό,τι υποδηλώνει η απλή αύξηση του αριθμού της έκδοσης.

Επιπλέον, αυτό το update θα αφαιρέσει τον έλεγχο κρατήματος του τιμονιού από όλα τα Tesla, σύμφωνα με δήλωση του ίδιου του Elon Musk. Τι κάνει αυτό; Πριν η Tesla προσθέσει τις κάμερες που ελέγχουν αν ο οδηγός έχει την προσοχή του στραμμένη στο ηλεκτρικό όχημα και τον δρόμο, το τιμόνι “σκουντούσε” τον οδηγό ώστε να ασκεί πίεση σε αυτό και να αντιλαμβάνεται το όχημα ότι δεν το έχει ρίξει στον ύπνο.

Η λειτουργία του ήταν και παραμένει, μέχρι την επόμενη εβδομάδα, απλή και χρήσιμη. Ωστόσο, το τιμόνι “σκουντούσε” τακτικά τον οδηγό και γινόταν πολύ εκνευριστικό, από ένα σημείο και μετά. Ωστόσο, η Tesla θεωρεί ότι πλέον είναι περιττό, ακόμα και με ενεργό το Full Self Driving, ενώ η απουσία του δεν θα επηρεάσει την ασφάλεια του οδηγού και όσων κυκλοφορούν μαζί του στον δρόμο.

Στην τελική, η εταιρεία τονίζει ότι καλό το πλήρες αυτόνομο σύστημα, αλλά δεν είναι για να το ανοίγεις και να παίζεις Fortnite στο κινητό, πρέπει πάντα να έχεις τον νου σου στον δρόμο και στο ηλεκτρικό όχημα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.