Apple-iOS-6-

Η ιστοσελίδα Kickstarter (που είναι χρηματοδοτούμενη από το κοινό) λάνσαρε σήμερα, μια δωρεάν iPhone και iPod Touch εφαρμογή, επιτρέποντας στους χρήστες να βρουν και να ακολουθήσουν τα διάφορα projects που υπάρχουν και να μιλήσουν με τους δημιουργούς τους, για ότι παρατηρήσεις έχουν πάνω σε αυτά.
Οι χρήστες που αναζητούν ένα project για να χρηματοδοτήσουν, μπορούν να περιηγηθούν ανά κατηγορία ή να προσαρμόσουν τα αποτελέσματα αναζήτησης ανάλογα με τη γεωγραφική τους τοποθεσία. Επιπλέον, το Kickstarter app επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν βίντεο και να συνεισφέρουν στα projects μέσω της εφαρμογής.

Η εφαρμογή Kickstarter θα διαθέτει επίσης ένα tab “Activity”, η οποία θα συλλέγει updates από projects και πρωτοβουλίες από πρωτοπόρους χρήστες. Φυσικά νέες ενημερώσεις θα δίνονται τη στιγμή που θα υπάρχουν από τους ίδιους τους δημιουργούς. Η εφαρμογή περιλαμβάνει και social  χαρακτηριστικά, επιτρέποντας στους χρήστες να βρουν φίλους στο Facebook και να λαμβάνουν ειδοποιήσεις όταν χρηματοδοτούν ή  ξεκινάνε ένα project.

KickstarterApp_70979_screen

Τέλος, η εφαρμογή Kickstarter διαθέτει υποστήριξη και για τους δημιουργούς, ενημερώνοντας τους για νέους επενδυτές σε πραγματικό χρόνο. Επιπλέον, οι δημιουργοί μπορούν να παρακολουθούν την πρόοδο του project τους και να μοιράζονται φωτογραφίες ή βίντεο μέσω του iPhone ή το iPod Touch τους.

Το Kickstarter app δεν έχει ανακοινωθεί για τις Android συσκευές, αν και ένας εκπρόσωπος από την εταιρεία, δήλωσε, “Τώρα επικεντρωνόμαστε μόνο στο app για το iPhone.”

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.